Schokkend nieuws voor ouders van verdwenen Maddie McCan Buitenland
Buitenland

Schokkend nieuws voor ouders van verdwenen Maddie McCan

Schokkend nieuws voor ouders van verdwenen Maddie McCan

Twaalf jaar geleden verdween Maddie McCan, een Britse peuter. Haar ouders zijn vanaf dag 1 begonnen met zoeken, maar twaalf jaar later hebben ze hun dochter nog steeds niet terug. Hoewel er nu wel een nieuw spoor is. "We weten bijna wat er gebeurd is", klinkt het bij de autoriteiten.

De Portugese autoriteiten zetten extra middelen en manskracht in om de verdwijningszaak van Maddie McCan. En dat blijk succesvol te zijn, want volgens een Portugese krant weten ze bijna wat er met haar gebeurd is.

Maar daarover zijn ze niet zo positief. Ze trekken sterk in twijfel dat Maddie nog zou leven, al sluiten ze nog niets uit. "Er zijn meer inspecteurs op het onderzoek naar een nieuwe verdachte gezet. Er zijn een nieuwe aanwijzing en een nieuwe verdachte, die de gerechtelijke politie absoluut geheim probeert te houden", aldus Britse media.

"De maanden en jaren gaan te snel voorbij, Madeleine wordt deze maand zestien. Het is onmogelijk om onder woorden te brengen hoe dat voelt. Er is echter wel troost en geruststelling omdat het onderzoek doorgaat en veel mensen over de hele wereld waakzaam blijven. Dank aan iedereen die ons blijft steunen", aldus de ouders.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws