Gaat dit personage uit 'Familie'? Dit is het antwoord! Buitenland
Buitenland

Gaat dit personage uit 'Familie'? Dit is het antwoord!

Gaat dit personage uit 'Familie'? Dit is het antwoord!

De kijkers van 'Familie' zijn in de war. Een tijdje geleden werd Evy vermoord door Marie. Marianne Devriese, die Evy speelde, kreeg echter een nieuw personage in de reeks. Ze mocht de tweelingzus van Evy spelen, Iris. Maar ook Iris lijkt intussen het slachtoffer geworden te zijn van Marie.

Iris werd gisteren gewond en bewusteloos teruggevonden. Zou ze al uit de reeks verdwijnen? Vele kijkers zijn diudelijk in de war op de Facebookpagina van 'Familie'. Eén ding is zeker: Iris zal nog niet uit de reeks verdwijnen.

Toen plots na de dood van Evy bleek dat ze een tweelingzus had, vonden heel wat tv-kijkers het te ongeloofwaardig. Ze hadden een tijdje nodig om te wennen dat Marianne nu een nieuw personage mag spelen. Toch is er nu nog een kijkers die er mee weet te spotten: "Misschien gaat Iris toch dood, maar komt het uit dat ze eigenlijk een drieling waren. En dan kan Marianne wéér een ander personage spelen."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws