Lenny uit 'Blind Getrouwd' is razend: "Laat ons gerust!" Buitenland
Buitenland

Lenny uit 'Blind Getrouwd' is razend: "Laat ons gerust!"

Lenny uit 'Blind Getrouwd' is razend: "Laat ons gerust!"

Lenny uit Blind Getrouwd is razend over de geruchten die over hem de ronde doen. Zo zijn er verschillende dames naar de media gestapt met het verhaal dat Lenny een echte playboy is, en verschillende vrouwen tegelijk zou hebben. Ook zou hij een ongelofelijke leugenaar zijn en vertelt hij al zijn dates over zijn plannen om naar Amerika te verhuizen. "Hij vraagt al zijn dates mee te verhuizen en maakt hun kop zot, om hen vervolgens te dumpen", klonk het.

Lenny reageert nu op die geruchten. "Ik heb na de opnames van 'Blind Getrouwd' enkele dates gehad, ja, maar je kan niet met elk afspraakje een vaste relatie beginnen, hé", aldus Lenny in Dag Allemaal over de aantijgingen tegen hem. "Dat kan alleen als het gevoel goed zit, en op dit moment is dat zo met Chloé. Ik focus mij enkel op haar. Dat er daardoor mensen ontgoocheld zijn, vind ik jammer."

"Ik heb hen verteld over het jobaanbod uit Amerika, en ja, ik heb erbij gezegd dat als ik de juiste partner vind ik graag heb dat die meegaat. Zij zijn nu blijkbaar teleurgesteld dat het niets is geworden. Dat vind ik jammer, uiteraard, maar om mij dan publiekelijk zwart te maken..."

"Ik ben nu supergelukkig met Chloé. Sinds ik haar ken, heb ik geen contact meer met andere vrouwen. Laat dat duidelijk zijn. Ik ga er geen woorden meer aan vuilmaken. Tussen Chloé en mij gaat het supergoed, en ik hoop dat wij vanaf nu de kans krijgen om in alle rust onze relatie verder uit te bouwen."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws