'Felice Mazzu is volgend seizoen trainer bij deze Belgische topclub' Sport
Sport

'Felice Mazzu is volgend seizoen trainer bij deze Belgische topclub'

'Felice Mazzu is volgend seizoen trainer bij deze Belgische topclub'

Felice Mazzu staat tot nader order nog steeds bij Sporting Charleroi aan het roer. Al zal daar na afloop van het huidige seizoen wellicht verandering in komen.

Club en trainer zouden van plan zijn om deze zomer als vrienden uit elkaar te gaan. Mazzu zou toe zijn aan een nieuwe uitdaging en de Belg met Italiaanse roots mikt op een topclub in de Jupiler Pro League.

In makelaarskringen zijn ze er al vrij zeker van dat Mazzu de nieuwe trainer van AA Gent gaat worden. Bij De Buffalo's weigeren ze momenteel in te gaan op de geruchten, maar dat is eigenlijk al een teken aan de wand.

Laatste weken voor Thorup?

De huidige T1, Jess Thorup, krijgt nog tot het einde van play-off 1 om Gent opnieuw op de rails te krijgen. Slaagt hij daar volgens het bestuur niet of niet voldoende in, dan zal zijn kop straks rollen. En zelfs als Thorup opnieuw wat leven krijgt in zijn groep, lijkt het erop dat hij aan de kant zal geschoven worden. Mazzu zit alvast in de wachtkamer.

Mazzu werd in het verleden al aan Club Brugge, Standard, Anderlecht, KRC Genk, Antwerp en AA Gent gelinkt. Met enige vertraging lijkt hij nu dus toch op weg naar een Belgische topclub.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws