Vader van verdachte van moord op Julie: "Ik heb politie en gerecht gewaarschuwd, maar ze lieten hem gewoon weer gaan" Royalty
Royalty

Vader van verdachte van moord op Julie: "Ik heb politie en gerecht gewaarschuwd, maar ze lieten hem gewoon weer gaan"

Vader van verdachte van moord op Julie: "Ik heb politie en gerecht gewaarschuwd, maar ze lieten hem gewoon weer gaan"

Steve B. wordt verdacht van de moord op Julie Van Espen. Zijn vader is zwaar aangeslagen, maar valt helaas niet uit de lucht.

“Ik ben er kapot van. Ik wist dat het eens zou gebeuren, dat hij iemand zou vermoorden. En ik heb iedereen, van parket tot psychiater, daarvoor gewaarschuwd. Maar ze lieten hem steeds weer begaan”, zegt de vader van Steve B. aan Het Nieuwsblad.

“Ik ben niet de biologische vader van Steve, wel de wettelijke”, doet de man zijn verhaal. “Ik heb gebroken met Steve, al vele jaren geleden. Ik vernam wel via familie wat er nu gaande is. Hij zou dat meisje vermoord hebben. Vreselijk. Voor die arme familie, voor haar vrienden”.

“Maar ik kan niet zeggen dat het nieuws me verbaast. Steve is al vijf keer veroordeeld. Twee keer voor verkrachting en de rest voor diefstallen en nog wat zaken. Als zijn stoppen doorslaan, slaan ze goed door”.

Gewaarschuwd

“Ik heb in het verleden politie, psychiaters, gerecht en iedereen die betrokken was, gewaarschuwd voor mijn zoon. Maar ze hebben hem na elke veroordeling gewoon weer laten gaan. Ik acht het gerecht en de psychiaters verantwoordelijk voor de dood van dat meisje. Het ging niet om kleine deugnieterij, maar om de verkrachting van twee vrouwen”.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws