Dinsdag 7 Mei 2019 - 13:00   I   Foto: Medialaan  I   Bron: Instagram  I   door Redactie

Louise uit 'Familie' schrijft bijzondere tekst voor vermoorde Julie Van Espen

Louise uit 'Familie' schrijft bijzondere tekst voor vermoorde Julie Van Espen

Heel het land staat in rep en roer. Het lichaam van de vermiste 23-jarige Julie Van Espen is dood teruggevonden. De dader is gevat en heeft bekend. Een meisje, die gewoon op weg was met haar fiets naar vriendinnen, werd op gruwelijke wijze van het leven beroofd.

Deze gebeurtenis laat niemand ongetreurd. Ook Sarah-Lynn Clerckx niet, die bekend is van haar rol als Louise in 'Familie'. Zij schreef een speciaal tekstje voor Julie, en voor alle andere mensen met soortgelijke ervaringen.

"Alleen onderweg naar huis herhaal ik telkens dezelfde leugens in mijn hoofd om mezelf gerust te stellen dat er niets zal gebeuren. Ik acht deze leugens waar, tot ik veilig thuis ben en kan bekennen dat ik deze leugens enkel lieg uit angst voor wat de waarheid kan zijn. Dan vertrek ik weer en lieg ik dezelfde leugens als een zogenaamde waarheid. Maar voor jou bleven het leugens. Die niemand nu nog durft te liegen. We gaan vechten voor de waarheid. Beginnend bij de jouwe. RIP Julie", aldus de pakkende tekst van Sarah-Lynn Clerckx.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Schrijfsels van mij, toepasselijk op elk ander meisje.

Een bericht gedeeld door Sarah-Lynn Clerckx (@clerckxsl) op 6 Mei 2019 om 3:49 (PDT)

TAGS  I  Sarah-Lynn Clerckx  I  Louise  I  Familie  I  Julie van espen  I  n365  I  showbizz