Bazen vrezen dat Kürt Rogiers gaat instorten: "We hopen dat dit goed komt" Buitenland
Buitenland

Bazen vrezen dat Kürt Rogiers gaat instorten: "We hopen dat dit goed komt"

Bazen vrezen dat Kürt Rogiers gaat instorten: "We hopen dat dit goed komt"

De Bazen van 'Familie' zijn bezorgd om één van hun belangrijkste acteurs, Kürt Rogiers. Kürt speelt in de serie de rol van Lars De Wulf. Ze vrezen dat de acteur op het randje gaat staan van een burn-out.

Kürt neemt de komende maanden dan ook extra hooi op zijn vork. Naast zijn drukke agenda op de set van 'Familie', zal hij ook tot eind augustus samen met Sven Ornelis de ochtendshow op Joe presenteren. Dit omdat Anke Buckinx op zwangerschapsverlof gaat.

"Iedereen bij Familie reageerde enthousiast", aldus Kürt in Dag Allemaal. "Ik moet wel toegeven dat ze bij Familie wat bezorgd zijn. 'We hopen dat dit goed komt hé, man. Het is jouw verantwoordelijkheid', klonk het."

Kürt heeft ooit al samen met Sven Ornelis radio gemaakt, en de kans om dat nog eens even te doen kon hij niet laten schieten. "Ik weet dat het belangrijk is om in het weekend bij te slapen. En sowieso elke dag op een deftig uur in mijn bed kruipen." Ik heb sommige collega’s van Familie al zien flirten met een burn-out. De combinatie met nog ander werk maakt het echt enorm zwaar. Maar opnieuw radio mogen maken met Sven... Dat kon ik echt niet laten schieten."

Populair

Laatste nieuws