Woensdag 8 Mei 2019 - 07:00   I   door Redactie

'Hein Vanhaezebrouck onderhandelt met deze Belgische topclub'

Hein Vanhaezebrouck lijkt komende zomer een opmerkelijke terugkeer in de Jupiler Pro League te maken. De 55-jarige oefenmeester kan terugkeren naar AA Gent, de club die hij enkele jaren geleden nog kampioen maakte. De eerste gesprekken tussen beide partijen hebben zelfs al plaatsgevonden.

'Hein Vanhaezebrouck onderhandelt met deze Belgische topclub'

"AA Gent heeft gepolst bij de voormalige succescoach Hein Vanhaezebrouck. Die liet weten open te staan voor een terugkeer, maar pas na het seizoen. Intussen beraadt voorzitter Ivan De Witte zich over de huidige coach Jess Thorup, maar het positieve gesprek met Vanhaezebrouck voorspelt weinig goeds voor hem", schrijft Het Nieuwsblad op woensdag.

"Het bestuur van AA Gent sprak na de verloren bekerfinale met Van­haezebrouck, de coach die tussen de Buffalo's tussen 2014 en 2017 hoogdagen bezorgde met de allereerste titel en twee geweldige Europese campagnes. Voorzitter Ivan De Witte en algemeen directeur ­Michel Louwagie wilden weten of Vanhaezebrouck een terugkeer zag zitten als ze zouden beslissen niet door te gaan met huidig coach Jess Thorup."

"Zijn antwoord luidde dat hij wilde praten over een terugkeer na het seizoen. Op dit moment zit zijn ontslag bij Anderlecht nog te zeer onder zijn huid. Vanhaezebrouck wil ­komende zomer met een fris hoofd aan een nieuwe uitdaging beginnen."

Wat is jouw mening?

TAGS  I  AA Gent  I  Cercle Brugge  I  KRC Genk  I  Anderlecht  I  sport  I  voetbal