Vrijdag 28 December 2018 - 07:54   I   Foto: Instagram  I   door Redactie

Jeroen Van Dyck vindt liefde bij Lena: "Met Nathalie Meskens heb ik geen contact meer"

Jeroen Van Dyck vindt liefde bij Lena:

Jeroen Van Dyck is weer gelukkig na zijn scheiding met Nathalie Meskens. De 39-jarige acteur heeft een nieuwe vriendin: weddingplanner Lena Coenjaerts (26) heeft hem een nieuwe toekomst gegeven.

"Twee dagen voor Kerstmis vorig jaar heb ik haar voor ’t eerst ontmoet. Op een trouwfeest dat zij als weddingplanner had georganiseerd. Ik deed de catering met m’n restaurant  Yam Thai. Zij had ons daar dus voor ingehuurd. Ik vond Lene meteen heel sympathiek. En ook heel mooi", vertelt Jeroen in TV-Familie.

"Ik vroeg haar of ze zin had om ’ns iets te gaan drinken. Zo doe je dat, hé. (lachje) En een tijdje later hebben we dus afgesproken. Enne... we zijn blijven afspreken. Die dates werden alsmaar plezieriger. Ik kan het moeilijk onder woorden brengen, maar Lena fascineerde me. Het klópte gewoon, weet je wel. En voilà, het klopt nog altijd. We vieren de eindejaarsdagen als koppel."

Met zijn ex Nathalie Meskens heeft Jeroen geen contact meer. "We hebben elkaar al heel lang niet gezien. Ik kan me zelfs niet herinneren wanneer het de laatste keer was. We hebben geen gemeenschappelijke vrienden, we zien elkaar dus ook niet op feestjes of zo. Er is geen haat of ruzie. Maar we hoeven elkaar niks te laten weten. Tenzij er eens een ‘verkeerde’ brief in de post zit."

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Jeroen Van Dyck  I  showbizz