Christophe reageert voor het eerst op kritische uithaal van coach Alex Callier in 'The Voice' Buitenland
Buitenland

Christophe reageert voor het eerst op kritische uithaal van coach Alex Callier in 'The Voice'

Christophe reageert voor het eerst op kritische uithaal van coach Alex Callier in 'The Voice'

Onlangs kregen Christophe en Glen een uithaal van hun coach Alex Callier in 'The Voice', nadat ze een zwakke battle hadden neergezet. Alex weet dat ze beter kunnen, en verweet hen dat ze hun best niet gedaan hadden.

De uithaal van Alex Callier was een hoogtepunt van discussie op sociale media. De ene vond het er ver over, zeker voor héél tv-kijkend Vlaanderen, de anderen vonden dat dat bij het programma hoort en dat je kritiek moet kunnen verdragen. Uiteindelijk mocht Christophe door naar de volgende ronde. "Maar je zal u verdomd hard moeten bewijzen", aldus Alex.

Maar hoe reageert Christophe op die forse kritiek van zijn coach? "Ik geef hem grotendeels gelijk", vertelt hij aan Dag Allemaal. "'Champagne Supernova' is een topnummer, maar ik had het lastig om het me eigen te maken. Dat ik in duo moest zingen met Glen, maakte het nog moeilijker."

"Ik zoek geen excuses, maar ik was die dag ziek en had keelpijn. Maar ondanks dat had ik me gewoon moeten smijten. Maar weet je: die wanprestatie heeft me gemotiveerd om nog veel beter te doen en echt te laten zien wat ik in mijn mars heb."

Populair

Laatste nieuws