'Zwaar geëmotioneerde Messi breekt hélemaal na verlies tegen Liverpool' Sport
Sport

'Zwaar geëmotioneerde Messi breekt hélemaal na verlies tegen Liverpool'

'Zwaar geëmotioneerde Messi breekt hélemaal na verlies tegen Liverpool'

Lionel Messi beleefde dinsdag allesbehalve een fijne avond. De Argentijn werd met FC Barcelona op pijnlijke wijze uit de Champions League gekegeld door een wervelend Liverpool. De nederlaag kwam keihard binnen bij Messi.

Tijdens de wedstrijd leek Messi al erg aangeslagen door wat er zich op het veld afspeelde. De Argentijn was - zeker na rust - nooit bij machte om een antwoord te bedenken op het spel van Liverpool.

Na het laatste fluitsignaal brak Messi vervolgens hélemaal. Verschillende Engelse en Spaanse media melden nu dat de vedette van Barcelona in de kleedkamer zitten huilen heeft omdat hij zo hard was aangedaan van de uitschakeling.

Ruzie met fans

Een zwaar geëmotioneerde Messi kon maar niet vatten dat Barcelona de plaats in de finale alsnog uit handen heeft gegeven. Eerder op de dag raakte ook al bekend dat de spelersbus Anfield verliet zonder Messi, omdat die naar de dopingcontrole moest en uiteindelijk zelfs vergeten werd door zijn team.

Toen Messi uiteindelijk arriveerde op de luchthaven, liep het opnieuw mis. Messi kreeg het aan de stok met enkele gefrustreerde Barça-fans, die hun ster op de korrel namen. Messi ging met de fans in de clinch, maar hoe de discussie precies afliep is niet geweten. Van een verschrikkelijke avond gesproken, zeg.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws