Man verkracht jarenlang zijn minderjarige stiefdochter Royalty
Royalty

Man verkracht jarenlang zijn minderjarige stiefdochter

Man verkracht jarenlang zijn minderjarige stiefdochter

De correctionele rechtbank van Leuven heeft een man veroordeeld tot een effectieve gevangenisstraf van vier jaar voor jarenlange verkrachting van zijn minderjarige stiefdochter. De vordering van het Openbaar Ministerie om hem onmiddellijk aan te houden, werd afgewezen.

Daniel S. werd gedagvaard voor de verkrachting en aanranding van zijn stiefdochter van 2009 tot 2015. Het misbruik vond plaats in verschillende huizen waar hij met het slachtoffer en haar moeder samenwoonde in Linter, Tienen en Kortenaken.

De grootmoeder deed in het najaar van 2015 aangifte bij de politie. Ze vertelde dat haar schoonzoon zich jarenlang schuldig had gemaakt aan seksueel misbruik en baseerde zich op verklaringen van het slachtoffer.

De man vergreep zich aan zijn stiefdochter meestal als de moeder lag te slapen in de veranda of na een echtelijke ruzie. Het misbruik begon toen het meisje 8 jaar oud was.

Daniel S. werd voor vijf jaar uit de rechten ontzet en moet een provisionele schadevergoeding van 5.500 euro betalen. Het slachtoffer werd opgenomen in de psychiatrie en verbleef in een voorziening voor jeugdhulpverlening.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws