Donderdag 9 Mei 2019 - 10:00   I   Foto: VTM NIEUWS  I   Bron: Facebook  I   door Redactie

Familie van Steve Bakelmans krijgt ernstige bedreigingen: "Wat kan zijn zoontje eraan doen dat hij zo'n beest is?"

Familie van Steve Bakelmans krijgt ernstige bedreigingen:

Wesley Bakelmans, de neef van Steve Bakelmans - die verdacht wordt van de moord op Julie Van Espen -, krijgt dreigberichten over zich heen. Dat vertelde de man in een Facebookpost.

"Na het zoveelste privébericht, na de verwijten, bedreigingen en vragen kan ik vertellen dat dit een neef is van mij en geen broer zoals velen denken", zegt hij. De man uit Eernegem vertelt vervolgens krijgt ook berichten waarin mensen “hopen dat de kinderen van de familie Bakelmans hetzelfde meemaken”. 

"Wat kunnen onze kinderen of zijn zoontje eraan doen of aan veranderen dat hij zo een beest is? De verwijten en de bedreigingen naar mij en andere familieleden vind ik aan de ene kant wel verstaanbaar omdat de mensen kwaad, teleurgesteld en ontgoocheld zijn. Maar wij zijn dat ook. Wij betreuren dit ook en leven volledig mee met de slachtoffers”, zo klinkt het nog. 

“Ik betreur ten diepste welke beestige daad hij gepleegd heeft. Mijn steun gaat volledig naar de ouders, vrienden en familie van Julie die nog een heel leven voor zich had. Wat hij gedaan heeft, is op geen enkele manier goed te praten of te vergeven. Gewoon beestig is dit.”

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Steve Bakelmans  I  Wesley Bakelmans  I  n365