Dorian, vriend van James Cooke doet opmerkelijke onthulling over zijn relatie: "Na twee weken al" Buitenland
Buitenland

Dorian, vriend van James Cooke doet opmerkelijke onthulling over zijn relatie: "Na twee weken al"

Dorian, vriend van James Cooke doet opmerkelijke onthulling over zijn relatie: "Na twee weken al"

Dorian Liveyns (26) is al 3,5 jaar erg gelukkig met James Cooke (34). Hij doet ook een opmerkelijke onthulling in HUMO.

Dorian moest aanvankelijk doorzetten, want James wees hem steeds af. “Het liep niet soepel in het begin, neen (lacht). Hij zat in de fase van de onenightstands omdat hij net uit een relatie kwam die niet fijn was afgelopen. Hij heeft in het begin flink op de rem gestaan, maar ik voelde van het begin af aan dat het goed zat tussen ons", vertelt Dorian.

Uiteindelijk nodigde James hem uit voor een etentje. “Maar hij zei: ‘Je moet wel zelf koken’, want James kan nog geen ei bakken.” Amper twee weken later zouden ze al bij elkaar intrekken.

Huis

“Maar hij wilde daarna al heel snel verhuizen naar iets wat echt van ons samen was - hij voelde dat ik het niet prettig vond dat het appartement waar we woonden, zijn nest was waar ik in kwam gevlogen. Dus op een avond zei hij tegen mij: ‘Kun jij op Immoweb even een huis voor ons zoeken?’ Ik was 22!"

"Ik zag op Immoweb bedragen die ik me als student niet eens kon voorstellen. ‘Liefje,’ heb ik ten slotte gezegd, ‘dat mag je niet in mijn bakje leggen.’ Ik kon dat echt nog niet aan. Een paar maanden later hebben we dan samen iets gezocht.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws