Groep jongeren slaat man in elkaar in Lebbeke Royalty
Royalty

Groep jongeren slaat man in elkaar in Lebbeke

Groep jongeren slaat man in elkaar in Lebbeke

In de Stationsstraat in Lebbeke is een man twee dagen geleden in elkaar geslagen door een achttal jongeren. De feiten gebeurden vlakbij de ijspiste rond 19.30 uur. De aanval werd gefilmd door een meisje dat bij de jongerengroep hoorde.

De man wordt eerst geduwd en van zodra hij op de grond ligt, krijgt hij rake klappen. Wanneer de man begint te bloeden, lopen de jongeren weg en laten ze hem achter. “De laatste weken zijn er veel problemen aan de ijspiste, ik werd zelf bedreigd door een anoniem gsm-nummer om niet meer te komen”, getuigt een anonieme jongeman.

Op het filmpje is te zien hoe de jongeren de man eerst uitlachen. Hijzelf begrijpt het niet goed. Als hij wegstapt, loopt krijgt hij een eerste duw en een rake klap midden op straat. Op de achtergrond drinkt een jongeman bier en slaat hij opnieuw toe. Hij schopt de man hard op de benen, waardoor die zijn evenwicht verliest en valt. Nadien schoppen verschillende jongeren tegen zijn hoofd en in zijn maag. Wanneer het meisje dat filmt plots roept dat de man aan het bloeden is uit de neus, lopen ze lachend weg. De man werd even later aangetroffen en met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws