Pijnlijke details over vertrek van Gert Verheyen bij KV Oostende uitgelekt Sport
Sport

Pijnlijke details over vertrek van Gert Verheyen bij KV Oostende uitgelekt

Pijnlijke details over vertrek van Gert Verheyen bij KV Oostende uitgelekt

Gert Verheyen hield het een tijdje geleden, na nog niet eens een volledig seizoen, voor bekeken bij KV Oostende. Nu zijn er ook pijnlijke details over het plotse vertrek van Verheyen bij KVO uitgelekt.

Sport/Voetbalmagazine weet dat Oostende van plan was om Verheyen aan de deur te zetten na afloop van de reguliere competitie. De uitspraken die Verheyen vlak na het behoud van de club deed - hij zei dat hij niet tevreden kon zijn na zo'n slechte match - vielen niet in goede aarde bij het bestuur.

"Terwijl na het gelijkspel tegen Waasland-Beveren de nieuwe voorzitter-eigenaar op het veld voor de camera zijn vreugde uit over het behoud dat net verzekerd werd, het volk oproept om naar play-off 2 te komen kijken en zijn peptalk met gebalde vuist en een krachtige ‘Woar is Oostende?!’ afsluit, zit Verheyen op de persconferentie zijn eigen ploeg te kleineren", schrijft Sport/Voetbalmagazine.

Verheyen geeft er zelf de brui aan

"Dat wordt hem niet in dank afgenomen. Op maandag krijgt hij het voorstel om er na de reguliere competitie een punt achter te zetten, maar uiteindelijk geeft hij er twee dagen later meteen zelf de brui aan", verduidelijkt het weekblad het plotse vertrek van Verheyen.

Op dat moment waren er ook al spanningen tussen Verheyen en sportief directeur Hugo Broos. "Broos was van mening dat er meer uit het spelerspotentieel te halen was, sprak ook een paar keer zelf de groep toe en vond onder meer dat de discipline aan het afnemen was. Verheyen was het daar niet mee eens. De spelers wisten dat."

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws