Vrijdag 10 Mei 2019 - 14:00   I   Foto: Photonews  I   Bron: Story  I   door Redactie

Overleden broer van Anke Buckinx laat iets zeer bijzonder na voor zijn zus

Overleden broer van Anke Buckinx laat iets zeer bijzonder na voor zijn zus

Radiopresentatrice Anke Buckinx haar broer Daan overleed in 2011 aan lymfeklierkanker. Een erg moeilijke periode, want hoewel ze hoopten dat alles nog goed kwam, zagen ze hem achteruit gaan. Heel Vlaanderen leefde mee met Anke Buckinx en haar familie.

Intussen is het bijna acht jaar geleden dat Daan overleed. Anke kende en moeilijke periode, maar kan nu ook met een glimlach terugdenken aan de leuke momenten. "We zijn momenteel zijn kamer aan het leegmaken, want mijn ouders komen dichter bij ons wonen", aldus Anke aan Story. 

"Er komen vooral fijne herinneringen naar boven. Daan hield bijvoorbeeld alle speeltjes van zijn Happy Meal bij, met de bedoeling ze later in zijn winkel aan kindjes van de klanten te geven." Maar Daan had nog iets zeer bijzonder nagelaten voor Anke: een brief. Maar die brief mag ze nog niet lezen. 

"Ik kijk er vooral naar uit om op 1 januari 2020 zijn brief te openen. Hij heeft een brief geschreven in 2010, toen hij al ziek was, en ik mag hem pas openen in 2020. Ik klamp me heel erg vast aan die brief, dat wordt een bijzonder moment."

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Anke Buckinx  I  daan buckinx  I  n365  I  showbizz