Moeder (35) gooit haar kindje van zeven weken 22 meter naar beneden Buitenland
Buitenland

Moeder (35) gooit haar kindje van zeven weken 22 meter naar beneden

Moeder (35) gooit haar kindje van zeven weken 22 meter naar beneden

Een Amerikaanse moeder (35) heeft geprobeerd om haar zeven weken oude baby om het leven proberen te brengen door het kindje in de afgrond te gooien. Meisje Shaylie overleefde de val van 22 meter. Krista Noelle Madden had eerst verklaard dat gemaskerde mannen haar baby hadden ontvoerd.

De hulpdiensten in de stad Asheville kregen donderdag een melding binnen waarin gezegd werd dat moeder en baby waren gekidnapt. Madden belde niet zelf, het is dan ook niet duidelijk wie wél telefoneerde. Vermoedelijk gebruikte hij of zij wel het telefoontoestel van de moeder. Dat nummer werd getraceerd.

Er kwam een doorbraak toen een getuige de vrouw had opgemerkt bij een kerkgebouw langs een landelijke weg. De vrouw vertelde aan de politie dat ze was kunnen ontsnappen aan haar twee ontvoerders, maar dat ze de baby had moeten achterlaten.

Enkele uren later kreeg de politie een nieuwe oproep. Bewoners uit een bebost gebied werden opgeschrikt door het gehuil van een baby toen ze hun brievenbus wilden ledigen. De man ging kijken in de afgrond en trof het gewonde kind huilend aan. Het babystoeltje lag naast haar. Vermoedelijk heeft Madden het kindje al vastgegespt in het stoeltje in de ravijn gegooid.

Na de ondervraging door de politie gaf Madden toe Shaylie uit de auto te hebben geworpen. De ontvoering heeft ze verzonnen. De vrouw zit in de cel voor moordpoging.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws