Zondag 12 Mei 2019 - 11:00   I   Foto: Instagram  I   Bron: Het Nieuwsblad magazine  I   door Redactie

Shania Gooris haalt uit: "Toen spraken ze al slecht over mij"

Shania Gooris haalt uit:

Shania Gooris (19) is de dochter van Kelly Pfaff en Sam Gooris. Haar moeder weet als geen ander hoe het is om 'dochter van' te zijn, met haar vader Jean-Marie Pfaff. Ook voor Shania is dat niet anders. Zeker omdat heel Vlaanderen haar jeugdjaren heeft kunnen meemaken met het programma 'De Pfaff's'.

Dit zorgt ervoor dat Shania anders in het leven staat dan de meeste van haar leeftijdsgenoten. Shania heeft bijvoorbeeld de school aan de kant geschoven, om via thuisstudie haar diploma te behalen. "De schoolmentaliteit ging mij niet meer af. Ik vond  geen aansluiting meer bij mijn medeleerlingen en ik had er genoeg van om de hele dag naar dingen te luisteren die ik niet interessant vond", aldus Shania in Het Nieuwsblad Magazine. 

Shania is sneller volwassen moeten worden door haar bekendheid maar vooral heeft ze op jonge leeftijd veel moeten leren incasseren, want heel Vlaanderen had natuurlijk een mening klaar over haar en haar familie. "Ik vind dat niet erg, integendeel", aldus Shania. 

"Als mijn vrienden voor iets stoms zitten te wenen, denk ik: 'stel je niet aan'. Zelfmedelijden? Dat overkomt mij niet. Zelfs voor mijn geboorte waren ze al slecht over mij aan het praten."

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Shania Gooris  I  N365  I  Showbizz