Schooloppasser (38) begint relatie met zoon (11) van haar vriend Royalty
Royalty

Schooloppasser (38) begint relatie met zoon (11) van haar vriend

Schooloppasser (38) begint relatie met zoon (11) van haar vriend

Het parket heeft voor de correctionele rechtbank van Luik een celstraf van 3 jaar met probatie-uitstel gevraagd voor een 38-jarige oppasser van een basisschool, voor aanranding en eerbaarheid van een 11-jarige jongen. De vrouw had een liefdesrelatie ontwikkeld met het kind van haar partner, zo weet Belga.

De relatie werd beëindigd in augustus 2016. De jongen vertrouwde de feiten toen toe aan zijn grootmoeder. De vrouw was een relatie gestart met de vriend van het kind. Ze raakte bevriend met de jongen en later werd ze ook verliefd.

De vrouw pleegde aanrandingen op de eerbaarheid van het kind. Er wordt gesproken over liefkozingen en zoenen. Het kind werd ook naakt op zijn bed gefotografeerd. De jongen was op zoek naar moederliefde na verkrachtingen die het tijdens zijn jeugd had ondergaan. Hij wou geen liefdesrelatie met de beklaagde.

Het parket vroeg 3 jaar cel, maar is niet gekant tegen uitstel. De advocaat van de beklaagde vroeg probatie-uitstel omdat ze een burn-out had en de gevoelens voor de vader en het kind door elkaar haalde. Uitspraak volgt op 18 januari.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws