Van Aert bekijkt het positief: "Dan wordt het nog eens spannend" Sport
Sport

Van Aert bekijkt het positief: "Dan wordt het nog eens spannend"

Van Aert bekijkt het positief: "Dan wordt het nog eens spannend"

Mathieu Van der Poel won ook in Loenhout. Wout Van Aert werd nog maar eens tweede, voor de vijftiende keer dit seizoen al. Het begint toch frustrerend te worden.

"Mathieu plaatste al in de eerste ronde zijn versnelling. Ik zat perfect geplaatst, maar kon niet volgen. Hij was dus duidelijk de beter. In Zolder kon ik in de laatste rondes nog wat tijd goed maken op Mathieu, maar dat gaf misschien een vertekend beeld omdat Mathieu in het begin van de race veel had gegeven. Dit was misschien een iets minder goede wedstrijd van mezelf. Ook wel omdat ik niet echt geloofde in een ommekeer", zegt Van Aert in Het Nieuwsblad.

Over twee weken is er het BK en dan doet Van der Poel niet mee. “Dat wordt inderdaad spannend. En dat is goed. Dat wordt een koers om naar uit te kijken. Een kampioenschap is altijd mooi. Dat Toon Aerts vond dat hij te weinig hulp kreeg in de achtervolging? Ik begrijp dat hij teleurgesteld is omdat hij hier als leider zo veel van zijn voorsprong verliest, maar ik heb ooit al minder steun gekregen.”

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws