Maandag 13 Mei 2019 - 12:30   I   door Redactie

‘Kompany verrast en speelt volgend seizoen bij deze club’

‘Kompany verrast en speelt volgend seizoen bij deze club’

Vincent Kompany veroverde tijdens het voorbije weekend zijn vierde landstitel in loondienst van Manchester City. Of het ook zijn laatste titel in het shirt van The Cityzens wordt, zal in de komende weken blijken.

Het huidige contract van Kompany bij Manchester City loopt eind juni af. Na de FA Cup-finale gaat het bestuur van de Engelse landskampioen rond de tafel zitten met zijn kapitein.

Daar waar het er volgens verschillende Engelse media naar uitzag dat Kompany Manchester City zou verlaten aan het einde van dit seizoen, is dat op dit moment toch niet meer zeker.

Verenigde Staten

Kompany zou immers zelf de sleutel in handen hebben. De 33-jarige verdediger zou zelf kunnen beslissen over een verlengd verblijf in het Etihad Stadium. En zoals de kaarten nu liggen zou Vince The Prince mogelijk binnen de familie van City actief blijven, maar niét in Engeland.

Volgens Het Nieuwsblad zou Kompany ervoor kunnen opteren om bij City's zusterclub New York City aan de slag te gaan. Dat zou erg verrassend zijn, maar het is dus best mogelijk dat het ervan komt.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Manchester City  I  Rode Duivels  I  Anderlecht  I  voetbal  I  sport