Maandag 13 Mei 2019 - 21:00   I   Foto: VTM  I   door Redactie

An Lemmens komt met zeer belangrijke boodschap na overlijden van Christophe Lambrecht

An Lemmens postte op Instagram een foto van een bericht van de onlangs overleden Christophe Lambrecht. Dat zette haar aan het denken en ze komt met een opmerkelijke boodschap.

An Lemmens komt met zeer belangrijke boodschap na overlijden van Christophe Lambrecht

"Gisteren was het Moederdag. Een dag waar ik enorm van genoten heb. En ik besef dat ik een ongelooflijke gelukzak ben, omdat ik én mijn eigen mama kan vieren die met haar 75 jaar nog fris en fruitig is, én mag vieren dat ik mama ben van zo’n lieve, gezonde dochter én dat ik die mooie dag heb mogen doorbrengen met alle mensen die ik zo graag zie", aldus An. 

"Er zijn zoveel kinderen die een moeder of vader moeten missen. Zoveel ouders die een kind moeten missen... Ik scrollde gisteren door de berichtjes die Christophe Lambrecht en ik de afgelopen jaren naar elkaar gestuurd hebben. En kwam op dit sms’je van hem, naar aanleiding van een, noem het gerust tirade, die ik op social media gepost had. Omdat ik genoeg had van de tendens die er heerste om over het ouderschap te klagen."

"Lieve Christophe, ik ben blij dat we het over veel dingen eens waren, en dit was misschien wel het belangrijkste. Pak elkaar goed vast, elke dag. Zeg elke dag dat je elkaar graag ziet. En wees dankbaar voor elk moment samen. Het leven kan soms hard en onverwacht toeslaan. En op dat moment wil je dat je van elkaar weet hoeveel je van elkaar houdt."

Dit bericht bekijken op Instagram

Gisteren was het Moederdag. Een dag waar ik enorm van genoten heb. En ik besef dat ik een ongelooflijke gelukzak ben, omdat ik én mijn eigen mama kan vieren die met haar 75 jaar nog fris en fruitig is, én mag vieren dat ik mama ben van zo’n lieve, gezonde dochter én dat ik die mooie dag heb mogen doorbrengen met alle mensen die ik zo graag zie. Er zijn zoveel kinderen die een moeder of vader moeten missen. Zoveel ouders die een kind moeten missen... Ik scrollde gisteren door de berichtjes die @christophelambrecht en ik de afgelopen jaren naar elkaar gestuurd hebben. En kwam op dit sms’je van hem, naar aanleiding van een, noem het gerust tirade, die ik op social media gepost had. Omdat ik genoeg had van de tendens die er heerste om over het ouderschap te klagen. Lieve Christophe, ik ben blij dat we het over veel dingen eens waren, en dit was misschien wel het belangrijkste. Pak elkaar goed vast, elke dag. Zeg elke dag dat je elkaar graag ziet. En wees dankbaar voor elk moment samen. Het leven kan soms hard en onverwacht toeslaan. En op dat moment wil je dat je van elkaar weet hoeveel je van elkaar houdt ❤️

Een bericht gedeeld door An Lemmens (@anlemmensofficial) op

Wat is jouw mening?

TAGS  I  An Lemmens  I  n365  I  showbizz  I  Christophe Lambrecht