Dinsdag 14 Mei 2019 - 11:00   I   Foto: Photonews  I   Bron: Belga  I   door Redactie

Familie van Julie Van Espen heeft duidelijke boodschap voor politici

Familie van Julie Van Espen heeft duidelijke boodschap voor politici

De familie van de vermoorde Julie Van Espen wil niet dat er zaterdag politici naar de uitvaartplechtigheid komen. Dat laat men weten in een mededeling.

“De familie wil graag in alle sereniteit afscheid kunnen nemen”, zo luidt het in een mededeling. “We begrijpen en appreciëren dat heel veel mensen meeleven met wat gebeurd is. Daarom werd beslist om een geluidsinstallatie te plaatsen op het plein voor de kerk zodat de dienst ook buiten bijgewoond kan worden. Er zullen op geen enkele manier beelden gemaakt worden in de kerk. De familie vraagt ook de aanwezigen in de kerk om geen beelden met bijvoorbeeld een smartphone te maken.”

De familie heeft de uitdrukkelijke wens dat politici niet naar de plechtigheid komen. De plaatsen in de kerk zijn voorbehouden voor familie, vrienden en kennissen, en voor de medestudenten van Julie, haar vriend, zus en broer. De uitvaartplechtigheid vindt zaterdag 18 mei om 10 uur plaats in de Onze-Lieve-Vrouw-ten-Hemel Opgenomen, beter bekend als de ‘Witte kerk’, in de Pater Nuyenslaan in Schilde.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Julie Van Espen  I  n365  I  showbizz