Dinsdag 14 Mei 2019 - 12:00   I   Bron: Dag Allemaal  I   door Redactie

Het gaat niet goed met Peter Van de Veire: "Ik weet het allemaal niet meer"

Het gaat niet goed met Peter Van de Veire:

Het gaat niet zo goed met de altijd goedlachse radiopresentator Peter Van de Veire (47). Momenteel zit hij in Tel-Aviv, om van daaruit straks verslag uit te brengen van het Eurovisieosongfestival, maar dat verloopt niet zonder slag of stoot.

Peter geeft namelijk toe het momenteel erg zwaar te hebben. Vlak voor hij vertrok naar Tel-Aviv, wou hij nog naar de begrafenis van zijn goede vriend Christophe Lambrecht. Maar dat is niet de enige redenen dat Peter niet meer lekker in zijn vel zit.

"De laatste weken... Ik weet niet wat er aan de hand is, maar het wordt soms erg veel om te vatten allemaal", aldus Peter Van de Veire in Dag Allemaal. "Wat een donkere periode. Er is niet alleen het overlijden van Christophe, de verschrikkelijke moord op Julie in Antwerpen, maar ook bij de winnende school van onze MNM-wedstrijd 'De Strafste School' werd een leerling na een verdwijning dood teruggevonden. Het is zwaar. Niet simpel om daarmee om te gaan."

"Het gevoel dat ik moet janken, moet rouwen. Als ik aan het werk blijf, lukt het net, al is het soms moeilijk om de onozele Frans uit te hangen. Maar als ik even stop, zet het rouwproces zich onvermijdelijk in gang en komen er huilbuien."

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Peter van de veire  I  n365  I  showbizz