Verdwijnt Jeroen Meus van het scherm? "Dit is het begin van het einde" Buitenland
Buitenland

Verdwijnt Jeroen Meus van het scherm? "Dit is het begin van het einde"

Verdwijnt Jeroen Meus van het scherm? "Dit is het begin van het einde"

Herwig Van Hove was jarenlang tv-kok. Hij haalt in Dag Allemaal flink uit naar één van zijn opvolgers, Jeroen Meus.

“’Dagelijkse Kost’ vind ik niet slecht”, begint Herwig Van Hove. “Maar die quiz die Jeroen Meus nu presenteert (‘Twee Tot De Zesde Macht’, nvdr), daar moet hij mee stoppen. Hij denkt dat hij in de voetsporen van Bart De Pauw kan stappen, maar hij kan dat écht niet. Koks zijn niet opgeleid om tv-programma’s te presenteren", stelt Van Hove.

"Die krijgen een opleiding om te handelen, niet om te denken. Ik moet wel zeggen: van die reisjes maken om de origine van de aardappel na te gaan, dat kan Jeroen wél. En die reeks over het lievelingsgerecht van beroemde mensen was ook goed. Maar toen was hij nog fris. Schermgezichten verslijten.”

“Tv-gezicht zijn is een beetje verslavend. Op den duur begin je te denken dat je belangrijk bent. En dat is het begin van het einde. Dan begin je te zwellen in veronderstelde eigen belangrijkheid. Dat was bij Felice zo, die mij assisteerde in ‘1000 Seconden’. Dat is bij Jeroen Meus ook zo.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws