'Stukken van Mensen'-expert Boris Devis reageert op beschuldigingen: "Dit is een haatcampagne tegen mij!" Buitenland
Buitenland

'Stukken van Mensen'-expert Boris Devis reageert op beschuldigingen: "Dit is een haatcampagne tegen mij!"

'Stukken van Mensen'-expert Boris Devis reageert op beschuldigingen: "Dit is een haatcampagne tegen mij!"

'Stukken van Mensen'-expert Boris Devis kwam niet goed in het daglicht te staan. Dag Allemaal had gisteren namelijk van verschillende antiquairs en mensen uit het wereldje klachten gepubliceerd over Boris Devis. Hij zou vele mensen nog geld moeten. Eén van hen spreekt zelfs over meer dan 10.000 euro.

Er zijn duidelijk verschillende gedupeerden. Allerlei mensen die één voor één zeggen dat ze nog geld moeten van Boris Devis. Zijn naam zou in de antiek-wereld zelfs al enige bekendheid hebben. Zo zijn er verschillende personen die weigeren om nog met hem samen te werken. In 2014 werd zijn bedrijf Goldwood Interiors failliet verklaart, maar enige tijd later werd het faillisement ingetrokken, door een grote lening die hij gekregen had. Volgens Devis lag dit faillisement aan administratieve problemen.

Boris Devis reageert nu ook op al deze reacties. "Sorry, maar er staat geen enkele rekening open en er is geen enkel incassobureau langsgeweest", aldus Devis in Dag Allemaal. "Dit is een haatcampagne van één ontevreden zakenpartner, die nu iedereen voor zijn kar spant."

"Ik hoop dat iedereen begrijpt dat deze info helemaal niet correct is. Op 1stDibs, de grootste en belangrijkste website ter wereld voor design en antiek, hebben we nog altijd een rating van 4.9 op 5, maar 100% klanttevredeheid kan je nooit garanderen. Soit, ik laat het hier niet bij."

Ook bij het productiehuis van 'Stukken van Mensen', die de gesloten deals in het programma strikt opvolgt, weten ze niets over klachten van wanbetalingen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws