Woensdag 15 Mei 2019 - 19:00   I   Bron: tv-familie  I   door Redactie

Lesley-Ann Poppe verafschuwt enkele reacties over vermoorde Julie: "Komaan, zeg!"

Lesley-Ann Poppe verafschuwt enkele reacties over vermoorde Julie:

Het verhaal van de vermoorde Julie grijpt heel Vlaanderen. Ook BV's reageren hier vol ongeloof op. Lesley-Ann Poppe beweert zelfs dat ze de dader al enkele keren heeft gezien.

"De dader van die afgrijselijke moord is een paar keer mijn pad gekruist, toen hij aan het station aan het bedelen was. Hij was louche en je zag dat hij aan de drugs zat. Ik vind het ongelooflijk maf dat iemand die in 2017 veroordeeld is voor verkrachting in 2019 wéér iemand kan verkrachten en nog vermoorden ook. Zijn eigen familie had hier al voor gewaarschuwd! Dat is wraakroepend, de moord had vermeden kunnen worden."

Maar er is nog meer waar Poppe zich aan ergert. "Ik voel me vaak onveilig. Maar ja, de straffen zijn dan ook niet zwaar, hé. Die daders denken: 'als ik iemand verkracht en ik word opgepakt, ben ik toch in geen tijd weer vrij.'."

"En het ergste van al: sommigen zeggen dat Julie daar maar niet had moeten zijn. Komaan, zeg! Die vent had dat gewoon niet moeten doen. Hij is de enige schuldige in dit vreselijke verhaal."

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Lesley-Ann Poppe  I  n365  I  showbizz  I  julie