Woensdag 15 Mei 2019 - 19:00   I   door Redactie

'Gareth Bale is woest en maakt Eden Hazard het leven extreem zuur'

'Gareth Bale is woest en maakt Eden Hazard het leven extreem zuur'

Eden Hazard is van plan om Chelsea deze zomer in te ruilen voor een avontuur bij Real Madrid. Op officiële berichtgeving is het nog even wachten tot na de Europa Leaguefinale, maar in principe staat niets een transfer nog in de weg. Of toch?

Volgens Spaanse media zit Real Madrid op dit eigenste moment nog met een serieus probleem dat luistert naar de naam Gareth Bale. De Welshman had gehoopt dat hij onder Zinédine Zidane met een propere lei zou beginnen en volgend seizoen belangrijk zou kunnen zijn voor Real, maar niets is minder waar.

Zidane rekent niet meer op Bale en Real Madrid-voorzitter Florentino Perez heeft de winger zelfs al aangeboden bij andere clubs. Tottenham had wel oren naar een terugkeer van Bale, maar die ziet dat dan weer niet zitten.

Bale speelt het spel keihard

Bale zou nu zelfs hebben aangegeven dat hij er niet aan denkt om Real komende zomer te verlaten en dat hij zijn contract tot de zomer van 2022 wil respecteren. Op die manier maakt de woeste Bale Eden Hazard het leven zuur.

Bij Real moeten ze immers af zien te komen van het zware contract van Bale. Indien dat niet gebeurt, zou de komst van Hazard mogelijk toch nog in het gedrang komen.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Chelsea  I  Rode Duivels  I  Real Madrid  I  Tottenham  I  voetbal