Nieuws over Britney Spears slaat in als een bom Buitenland
Buitenland

Nieuws over Britney Spears slaat in als een bom

Nieuws over Britney Spears slaat in als een bom

Britney Spears kampt met psychische problemen. Daarom is voor de 37-jarige zangeres haar mentale gezondheid nu het belangrijkst. Haar manager Larry Rudolph ziet de carrière van Spears somber in.

Begin februari zou de Amerikaanse aan een concertreeks in Las Vegas beginnen, maar die werd afgeblazen. Begin vorige maand liet ze zich opnemen in een kliniek. De kans is klein dat ze snel op een podium zal staan in Las Vegas. Misschien zelfs nooit.

"Op basis van wat ik zie, de informatie die ik krijg van de medische professionals en alle andere mensen die met haar werken is het mij duidelijk dat ze niet naar Las Vegas moet gaan, niet in de nabije toekomst en misschien wel helemaal nooit", zegt Rudolph aan TMZ.

“Ik wil pas dat ze weer aan het werk gaat als ze er lichamelijk en mentaal klaar voor is en wanneer ze er weer enthousiast over is. Als dat er nooit meer van komt, dan komt het er nooit meer van. Ik heb niet de behoefte of het vermogen haar weer aan het werk te krijgen.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws