Donderdag 16 Mei 2019 - 19:00   I   Foto: Pixabay  I   Bron: Daily Mail  I   door Redactie

Ouders plaatsen camera in slaapkamer van 15-jarige zoon omdat hij niet mag masturberen

Ouders plaatsen camera in slaapkamer van 15-jarige zoon omdat hij niet mag masturberen

De ouders van een 15-jarige jongen uit Alaska hebben een camera in zijn kamer geplaatst om zeker te zijn dat hij niet meer masturbeert. Ze zijn namelijk tegen elke vorm van seks voor het huwelijk.

Onlangs werd de jongen betrapt door zijn vader terwijl hij zich aan het zelfbevredigen was. De vader was woedend en maakte zijn zoon duidelijk dat dit niet meer mag gebeuren.

Seks voor het huwelijk is voor zijn ouders volledig uit den boze. Daarom installeerden ze een camera in zijn slaapkamer. De jongen vroeg vervolgens aan Reddit-gebruikers of het normaal is dat je je eigen lichaam niet mag aanraken.

Er kwam heel veel reactie van forumleden. "Ongeacht of je nu wel of niet masturbeert – wat helemaal normaal is – moet je een gezonde dosis privacy hebben, of je nu in je bed ligt of een douche neemt”, klinkt het.

Ook experte in familierecht Jacqueline Newman is duidelijk: “Dit is geen jong kind meer. Elke rechtbank zal beamen dat de jongen recht heeft op privacy in zijn bed- en badkamer. Om hun ouderlijke rechten te verliezen, zouden er zware beschuldigingen tegen de ouders en bewijs daarvan moeten opduiken. In dit geval is dat niet zo, dus kan ik me niet voorstellen dat een rechtbank de jongen naar een pleeggezin zou sturen omdat dat geen betere oplossing is. Ik denk dat de ouders vooral een opvoedingscursus kunnen gebruiken."

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Alaska  I  n365  I  showbizz