Club Brugge pakt vlak na titel van KRC Genk uit met prachtig gebaar Sport
Sport

Club Brugge pakt vlak na titel van KRC Genk uit met prachtig gebaar

Club Brugge pakt vlak na titel van KRC Genk uit met prachtig gebaar

Club Brugge moest donderdagavond zijn titelambities definitief opbergen. Het verloor met 2-0 op het veld van Standard en zag hoe KRC Genk de titel over de streep trok dankzij een gelijkspel in Anderlecht. Achteraf toonde Club zich echter groots in het verlies.

"Het verschil met een jaar geleden is groot, maar dat is sport. Je moet kunnen winnen én verliezen", aldus Bart Verhaeghe bij Sporza. "We moeten Genk feliciteren. De titel is verdiend. Ik wens hen ook veel succes toe in de Champions League volgend jaar, want dat is goed voor het Belgische voetbal."

"Tegen Standard hebben we vooral van onszelf verloren", ging de Club-voorzitter verder. "Tegen 10 man moet je snel spelen en dat hebben we nagelaten. We deden het niet altijd even verstandig."

"VAR was niet altijd onze medestander"

Verhaeghe weet ook waar Club Brugge de titel heeft verloren. "We hebben het dit seizoen vooral laten liggen in de reguliere competitie. Onze prachtige Champions Leaguecampagne heeft ons wat punten gekost en ook de VAR was niet altijd onze medestander, dat heeft de arbitrage zelf toegegeven. Maar dat doet er nu niet toe."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws