"KRC Genk maakt Club Brugge en het duo Verhaeghe/Mannaert zenuwachtig" Sport
Sport

"KRC Genk maakt Club Brugge en het duo Verhaeghe/Mannaert zenuwachtig"

"KRC Genk maakt Club Brugge en het duo Verhaeghe/Mannaert zenuwachtig"

KRC Genk kroonde zich voor de vierde keer in zijn bestaan tot kampioen van België. De Limburgse formatie zet zijn voet naast die van Club Brugge en dat lijken ze ook in het Jan Breydelstadion maar al te goed te beseffen.

"Blauw-wit moet er nu voor zorgen dat het deze titel kan bestendigen", schrijft Het Belang van Limburg. "Tussen de vorige hoofdprijzen zagen we telkens te veel verval. Genk zal niet elk jaar kampioen spelen, dat weten wij ook. Eén keer op vijf zou al fantastisch zijn. Maar Racing moet wel elk seizoen kunnen beginnen met de ambitie om de titel te pakken."

"Geen eenvoudige oefening want in het model dat KRC hanteert, blijft doorstroming van eigen jeugd cruciaal. Maar met de Champions League-miljoenen moet het makkelijker worden om ook daar de perfecte mix te vinden. Dimitri de Condé bewees de voorbije jaren al dat hij een neus voor talent heeft. Deze titel is eveneens van hem."

Club zenuwachtig

“'De extra centen zorgen voor een boost en brengen ons dichter bij Club Brugge', verklapte een Genkse bestuurder ons gisterenmiddag al. Dat voelen ze in Jan Breydel ook en maakt het duo Verhaeghe/Mannaert zenuwachtig.", besluit de krant.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws