Zondag 19 Mei 2019 - 12:00   I   door Redactie

OFFICIEEL: Vincent Kompany keert terug naar Anderlecht

Vincent Kompany keert terug naar Anderlecht. Dat heeft de Rode Duivel zondagmiddag bekendgemaakt via zijn officiële Facebookpagina. Kompany tekende voor drie jaar en zal gedurende die tijd de rol van speler-trainer op zich nemen.

OFFICIEEL: Vincent Kompany keert terug naar Anderlecht

Zondagmorgen kondigde de 33-jarige Kompany zijn vertrek bij Manchester City aan. Hij liet in een boodschap weten dat hij snel met nieuws over zijn toekomst naar buiten zou komen.

Er werd meteen druk gespeculeerd over een terugkeer naar Anderlecht en op de middag bevestigde Kompany die geruchten. Hij keert straks terug naar zijn oude liefde en wordt speler-trainer bij Anderlecht.

Coucke en Verschueren verrassen Kompany

Vince The Prince zette zijn krabbel onder een overeenkomst van drie seizoenen. Of hij gedurende die volledige periode ook speler zal blijven, is nog niet helemaal duidelijk.

Kompany werd naar eigen zeggen verrast door een telefoontje van Marc Coucke en Michael Verschueren. De twee stelden Kompany voor om speler-trainer te worden en de verdediger ging uiteindelijk met plezier in op dat voorstel. Wat een transfer voor Anderlecht, zeg!

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Anderlecht  I  Manchester City  I  Rode Duivels  I  sport  I  voetbal