Zondag 19 Mei 2019 - 22:40   I   Foto: Photonews  I   Bron: De Rotonde  I   door Redactie

Saartje Vandendriessche spreekt openhartig over zelfdoding van ex

Saartje Vandendriessche heeft een zeer emotioneel 2018 achter de rug. Dat heeft alles te maken met het overlijden van haar ex Thomas Verschueren. “Ik ga zijn zelfdoding ooit een plaats kunnen geven maar nu kan ik dat nog niet”, vertelt ze in De Rotonde.

Saartje Vandendriessche spreekt openhartig over zelfdoding van ex

“Hij was mijn ex maar het feit dat hij gewoon verdwijnt uit je leven, ook al was het zijn eigen keuze, kwam enorm hard aan”, zegt Saartje. "Je kan het rationeel bekijken: het was zijn keuze om uit het leven te stappen en dat moet je respecteren maar zo werkt het niet. Een mens zit anders in elkaar en zoekt de fout bij zichzelf.”

Saartje kampte met schuldgevoelens. “Je moet daarmee omgaan, of die schuldgevoelens nu terecht zijn of niet. De emoties die daarachter zitten, ik noem het venijn of gif, halen je echt wel onderuit. Het is veel mooier als je van iemand afscheid kan nemen dan dat het op zo’n manier moet gebeuren: het is een litteken dat je voor de rest van je leven meedraagt, het zal nooit weggaan. Ik vind dat heel erg maar je moet er gewoon mee leren leven.”

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Saartje Vandendriessche  I  n365  I  showbizz