Maandag 20 Mei 2019 - 10:00   I   Foto: Photonews  I   Bron: De Morgen  I   door Redactie

Bart Kaëll: "Daarom hielden ik en Luc Appermont onze relatie zo lang verborgen"

Zeven jaar geleden kwam Bart Kaëll ermee naar buiten dat hij al jarenlang een relatie heeft met Luc Appermont. In 2015 trouwden ze ook.

Bart Kaëll:

“Mensen vragen me vaak of het een verlossing was. ‘Voel je je bevrijd?’ Maar nee. Wij moesten ons van niets bevrijden, iedereen in onze omgeving wist hoe het zat tussen ons. Maar we hebben helemaal in het begin beslist om dat deel van ons privéleven niet publiek te maken. Het was een andere tijd toen. En we wilden onze carrières gescheiden houden", vertelt Bart in De Morgen.

“Moest ik vandaag een beginnende artiest zijn, dan zou ik natuurlijk meteen open kaart spelen en naar buiten treden als koppel", gaat Bart verder. "Tegenwoordig tonen artiesten ook veel meer van zichzelf via sociale media. Maar destijds was dat niet zo. Zeker voor Luc, als presentator wilde hij geen aandacht op zichzelf vestigen. Het is de gast in de studio die telt, of de artiest die hij aankondigt."

"We wisten toen toch ook niets over het familieleven van Armand Pien, en dat is niet nodig om te leren welk weer het ging worden. Wij wilden gewoon ons vak doen; vandaag is alles wat je naast je werkzaamheden doet bijna even belangrijk geworden.”

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Luc Appermont  I  Bart Kaëll  I  n365  I  showbizz