Getuige zag extreme verkeersagressie in Antwerpen: "Ziekelijk om die man bezig te zien" Royalty
Royalty

Getuige zag extreme verkeersagressie in Antwerpen: "Ziekelijk om die man bezig te zien"

Getuige zag extreme verkeersagressie in Antwerpen: "Ziekelijk om die man bezig te zien"

In de Antwerpse Tentoonstellingswijk is een 24-jarige man levensgevaarlijk gewond geraakt na een vechtpartij op straat in de Camille Huysmanslaan. Een getuige zag het gebeuren. "Hij bleef uit volle kracht op het hoofd van het slachtoffer stampen", klinkt het in Het Laatste Nieuws.

De twee chauffeurs stapten uit hun auto nadat ze elkaar net voordien hadden gehinderd. Of er ook schade was aan hun wagens is niet duidelijk. De bestuurder van de ene wagen deelde een vuistslag uit aan het slachtoffer. De man viel op de grond en kreeg nog verschillende stampen achterna op het hoofd. Ondanks de tussenkomst van getuigen bleef de man het slachtoffer stampen. Het slachtoffer, een 24-jarige man van Spaanse afkomst, was wellicht al buiten bewustzijn na de eerste vuistslag. Hij werd met levensgevaarlijke verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.

“Ik zag die jongere chauffeur naast zijn auto staan. Hij riep naar een man die zeker dertig, veertig meter verder stond. Ze bleven roepen en tieren, en stapten dan langzaamaan op elkaar toe. Je kon zo zien dat het foute boel zou worden. Ziekelijk hoe die ene man uithaalde toen het slachtoffer al hulpeloos op de grond lag”, vertelt de getuige. “Hij trapte keihard op het hoofd van dat slachtoffer, deed een stapje opzij zodat hij beter geplaatst stond en trapte dan een tweede keer uit volle kracht op het hoofd van de man op de grond. Daarna gaf hij nog enkele lichtere trappen en boksen op het hoofd.”

Metalen buis

De dader is een 23-jarige Turkse man, woonachtig te Antwerpen. Hij werd opgepakt door de politie. Hij stopte pas met slaan na tussenkomst van voorbijgangers en andere automobilisten. Ook de familie van de Turk kwamen kijken. Zij woonden ter hoogte van het incident. “De chauffeur stopte pas met kloppen en trappen toen een automobilist met een metalen buis in de hand hem dreigend aansprak. Even later kwam de politie ter plaatse. Zij arresteerden de Turkse man.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws