Vrijdag 24 Mei 2019 - 09:20   I   Foto: Photonews  I   Bron: Het Nieuwsblad  I   door Redactie

Jeroen Meus reageert op afscheid van Sandra Bekkari: "Ik draag dat geen warm hart toe"

Jeroen Meus reageert op afscheid van Sandra Bekkari:

Terwijl Jeroen Meus al tien jaar 'Dagelijkse Kost' maakt, zag hij bij concurrent VTM koks komen en gaan. Voedingsspecialiste Sandra Bekkari geeft er nu ook de brui aan.

"Concurrentie is altijd goed. Op een goeie foor staat meer dan één kraam. Toch? Dat is ook voor mij interessant. Ik draag Sandra Bekkari als persoon een warm hart toe. Haar kooktechniek niet, maar dat betekent daarom niet dat ze me niet heeft doen nadenken. En nu vind ik het ook wel jammer voor haar. Ik schep er heus geen plezier in dat ik andere tv-koks overleef", vertelt Jeroen in Het Nieuwsblad.

Tien jaar al houdt Jeoren het vol en heeft hij nog steeds veel succes. "Er is geen geheim en absoluut geen plan. Ik doe maar wat, al tien jaar lang sjot ik tegen dezelfde bal. Die van gewoon, simpel eten zonder daar iets pretentieus van te willen maken. Kaassaus maak je met kaas. En een steak friet is lekker. Aan hypes doe ik niet mee. Wat niet wegneemt dat ik er wel met interesse naar kijk. Ik eet ook al eens seitan en ik was zelfs de eerste die op tv met quinoa afkwam. Of met spaghetti courgetti. Maar ik doe dat maar één keer en claim het dan ook niet. Ik wil geen goeroe zijn.”

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Jeroen Meus  I  n365  I  showbizz