Zaterdag 25 Mei 2019 - 18:29   I   door Redactie

KV Mechelen in zeer vieze papieren: "Ze hebben de fans een mes in de rug gestoken"

KV Mechelen in zeer vieze papieren:

Bondsprocureur Kris Wagner hield geen blad voor de mond in het matchfixingproces rond KV Mechelen en Waasland-Beveren. Hij haalde fors uit naar de betrokken clubs.

Zo vindt Wagner het niet kunnen dat het onderzoek van de KBVB werd aangevallen. "Het normale werd door mijn achtbare tegenstrevers, de advocaten, voorgesteld als het abnormale. Men fantaseert, men verzint, men doet alles om het onderzoek te kelderen", citeert Het Nieuwsblad de bondsprocureur. 

"Ik hoorde de gekste dingen, zoals zogezegd verboden intieme etentjes en geheime ontmoetingen in een hotel. Pure suggestie, pure fantasie. Men ziet schimmige dingen omdat men net zelf schimmige dingen doet. Laat duidelijk zijn: dit tuchtonderzoek is grondig, snel, consciëntieus en professioneel gevoerd."

Hij blijft er ook bij dat KV Mechelen en Waasland-Beveren schuldig zijn en dat de sanctie tegen hen behouden moet blijven. "Er is iets rots bij de twee clubs. Ze hebben de supporters belazerd en zelfs een mes in de rug gestoken, maar we geven niet op", aldus de bondsprocureur.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  KV Mechelen  I  Waasland-Beveren  I  v24  I  sport  I  voetbal