Maandag 27 Mei 2019 - 12:00   I   door Redactie

Clement maakt verrassend slachtoffer bij Club: 'Deze speler moet meteen weg'

Clement maakt verrassend slachtoffer bij Club: 'Deze speler moet meteen weg'

Philippe Clement zit vanaf volgend seizoen opnieuw in de dug-out bij Club Brugge. De komende weken zal de van KRC Genk overgekomen trainer blauw-zwart naar zijn hand proberen te zetten.

Volgens Het Nieuwsblad gaat Clement meteen een slachtoffer maken. En een nogal verrassend slachtoffer. Zo zou Karlo Letica tijdens het tussenseizoen verkocht worden.

Club Brugge haalde de Kroaat vorige zomer nog met veel bombarie in huis. Letica begon als onbetwiste nummer één aan het seizoen, maar verloor na enkele onzekere optredens zijn plaats aan Ethan Horvath. De Amerikaan deed het goed en daardoor kwam Letica nooit meer in de ploeg.

Horvath eerste doelman?

Verwacht werd dat Letica tijdens de voorbereiding op volgend seizoen met een propere lei zou starten, maar niets lijkt minder waar. Club Brugge is immers van plan om Guillaume Hubert of Karlo Letica van de hand te doen. De kans is groot dat beide doelmannen zelfs vertrekken.

Verder is het nog niet duidelijk of Clement in Horvath zijn eerste doelman ziet. Mogelijk zien we deze zomer dus nog maar eens een doelmannencarrousel op Jan Breydel.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Club Brugge  I  KRC Genk  I  voetbal