Anderlecht-speler weigert Lokeren: "Dat is drie stappen achteruit" Sport
Sport

Anderlecht-speler weigert Lokeren: "Dat is drie stappen achteruit"

Anderlecht-speler weigert Lokeren: "Dat is drie stappen achteruit"

RSC Anderlecht staat voor een boeiende transferperiode. De Brusselse club hoopt zich volgende maand gericht te versterken, maar tegelijkertijd moeten er ook enkele overbodige spelers van de hand gedaan worden.

Wie het over overbodige spelers heeft, denkt onmiddellijk aan Ivan Obradovic. De Servische linksachter zit al maanden op een dood spoor bij Anderlecht. In de zomer zou hij nog een overstap naar Sporting Lokeren en het Griekse PAOK geweigerd hebben.

“Weigeren is een groot woord", zegt Obradovic in Het Nieuwsblad. "PAOK werd nooit honderd procent concreet en Lokeren… Met alle respect: dat was drie stappen achteruit in mijn carrière. Kijk waar Lokeren nu staat. Ik mag toch zelf beslissen waar mijn toekomst ligt?"

"Verbanning naar B-kern beslissing van Vanhaezebrouck en Devroe"

"Ik denk dat mijn verbanning naar de B-kern vijftig procent de beslissing was van Hein (Vanhaezebrouck, nvdr.) en vijftig procent die van Luc Devroe. Maar het is gissen, want ook met Devroe had ik nooit een echt gesprek", besluit Obradovic.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws