-->

Martine Jonckheere niet meer in 'Familie': "Ze gedraagt zich als een diva"

Martine Jonckheere niet meer in 'Familie':
Dinsdag 28 Mei 2019 - 09:00   I   Foto: VTM   I  Bron: Dag Allemaal  I   door Redactie

Toen Martine Jonckheere terugkeerde in 'Familie' leek ze uiteindelijk nog langere tijd te mogen blijven dan voor die enkele maanden. Niets is echter minder waar. Van een nieuwe terugkeer is helemaal geen sprake meer.

"Wat er precies speelt? Op de set van ‘Familie’ hebben ze er het raden naar. Al wordt er door sommigen wel gewezen naar het feit dat Martine tijdens de middagpauzes het liefst in haar loge lunchte, weg van de collega’s", schrijft Dag Allemaal.

‘Familie’-creative producer Wim Feyaerts: "Zodra wij een goed verhaal voor Marie-Rose hebben, zullen wij niet aarzelen om Martine terug te vragen’, zegt hij. ‘Maar op dit moment ís dat er niet."

Kapitale fouten

Ex-'Familie'-baas Herman Verbaet (78) vindt dat men een grote fout maakt door Marie-Rose niet te laten terugkeren. "Er worden de laatste tijd nogal wat kapitale fouten gemaakt in ‘Familie’’, zegt hij. "Het opgraven van het lijk van Guido Van den Bossche bijvoorbeeld, die jaren geleden werd gecremeerd."

"Dat Martine - die zulke goeie reacties kreeg op haar comeback - nu aan de kant wordt geschoven, vind ik ook zo’n kapitale fout. Als je Martine terughaalt, gebruik haar dan tenminste! En niet voor enkele maanden, om haar dan in de bak te steken om ervan af te zijn."

En over de diva-attitude? "Ja, Martine had streken, maar ik lachte daarmee. Het zou jammer zijn als Martine niet meer in ‘Familie’ mag meedoen, omdat haar collega’s daarover geklaagd zouden hebben. Dat verdient ze echt niet."

TAGS  I  Martine Jonckheere  I  n365  I  showbizz