Dinsdag 28 Mei 2019 - 11:00   I   door Redactie

Verrassend nieuws over Heikki en Milou uit 'Temptation Island'

Verrassend nieuws over Heikki en Milou uit 'Temptation Island'

Heikki en Milou deden samen mee aan 'Temptation Island'. Hoewel ze beiden niet de mist zijn ingegaan op het eiland, ging het koppel twee maanden na de opnames toch uit elkaar. Milou wist het even niet meer, zei ze.

Dat zagen we ook op de laatste aflevering van 'Temptation Island'. Na een maand kreeg Milou echter weer spijt, en wou ze Heikki terug. Maar Heikki zat toen al in een andere relatie. "Het werd dus wel heel ingewikkeld", aldus Heikki

Milou deed écht veel moeite voor hem, dus besloot Heikki zijn relatie te beëindigen en koos hij voor Milou. Maar dat ging niet zonder slag of stoot. Het koppel vertelt dat ze bijna dagelijks ruzie maakten, en het totaal niet meer ging tussen hen, waarna de relatie wéér beëindigd werd. Heikki begon zelfs weer een relatie met de vorige dame. 

"We hadden totaal geen contact meer, ieder ging zijn eigen kant op", aldus Heikki. "Maar na een lange tijd kregen we toch weer contact. En toen besefte ik: 'ik kan niet zonder haar'. Hierdoor heb ik mijn relatie beëindigd, en zijn we sinds kort dus weer een koppel."

Van een knipperlichtrelatie gesproken... Hopelijk vinden ze nu definitief het geluk bij elkaar!

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Heikki  I  milou  I  temptation island  I  n365  I  showbizz