Verrassend nieuws over Heikki en Milou uit 'Temptation Island' Buitenland
Buitenland

Verrassend nieuws over Heikki en Milou uit 'Temptation Island'

Verrassend nieuws over Heikki en Milou uit 'Temptation Island'

Heikki en Milou deden samen mee aan 'Temptation Island'. Hoewel ze beiden niet de mist zijn ingegaan op het eiland, ging het koppel twee maanden na de opnames toch uit elkaar. Milou wist het even niet meer, zei ze.

Dat zagen we ook op de laatste aflevering van 'Temptation Island'. Na een maand kreeg Milou echter weer spijt, en wou ze Heikki terug. Maar Heikki zat toen al in een andere relatie. "Het werd dus wel heel ingewikkeld", aldus Heikki.

Milou deed écht veel moeite voor hem, dus besloot Heikki zijn relatie te beëindigen en koos hij voor Milou. Maar dat ging niet zonder slag of stoot. Het koppel vertelt dat ze bijna dagelijks ruzie maakten, en het totaal niet meer ging tussen hen, waarna de relatie wéér beëindigd werd. Heikki begon zelfs weer een relatie met de vorige dame.

"We hadden totaal geen contact meer, ieder ging zijn eigen kant op", aldus Heikki. "Maar na een lange tijd kregen we toch weer contact. En toen besefte ik: 'ik kan niet zonder haar'. Hierdoor heb ik mijn relatie beëindigd, en zijn we sinds kort dus weer een koppel."

Van een knipperlichtrelatie gesproken... Hopelijk vinden ze nu definitief het geluk bij elkaar!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws