Woensdag 29 Mei 2019 - 09:30   I   door Redactie

'Club Brugge duwt Ivan Leko naar deze Belgische topclub'

'Club Brugge duwt Ivan Leko naar deze Belgische topclub'

Club Brugge besliste na afloop van play-off 1 om niet door te gaan met Ivan Leko. Het aflopende contract van de Kroaat werd niet verlengd. Al is de kans groot dat we Leko volgend seizoen toch alweer zien opduiken op de Belgische voetbalvelden.

Het heeft er immers alle schijn van dat Leko op weg is naar... Antwerp. Het zou zelfs het bestuur van Club Brugge zijn dat Leko heeft aangeprezen bij de Antwerp-top. Opvallend.

"Antwerp sloot play-off 1 af in Brugge en ‘verbroederde’ nadien op bestuursniveau nog lang. Opvallend was de lof die de Brugse bestuurstop toen Ivan Leko toezwaaide. Ook de Brugse spelers deden daar volop aan mee", schrijft Sport/Voetbalmagazine.

Opvolger van Bölöni

Volgens het weekblad zou Leko straks de opvolger van Laszlo Bölöni - Antwerp twijfelt aan de Roemeen - kunnen worden. "Kwam Leko, die in Antwerpen woont, daarmee in beeld? Zijn probleem: Luciano D’Onofrio is vooral/uitsluitend Franstalig. En Leko spreekt veel talen, maar slechts matig Frans. Volstaat dat om te overleggen met de sportieve sterke man?"

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Club Brugge  I  KRC Genk  I  Antwerp  I  voetbal