Woensdag 29 Mei 2019 - 08:21   I   Bron: HNB  I   door Redactie

Julie Van den Steen heeft helemaal geen goed nieuws te melden

Julie Van den Steen heeft helemaal geen goed nieuws te melden

Julie Van den Steen stopt met de Ochtendshow op MNM. Dat kondigde ze samen met Peter Van de Veire vanochtend aan. “Het voelt alsof ik afscheid neem van mijn lief", zegt de 26-jarige radiopresentatrice.

“Ik was net afgestudeerd, vijf jaar geleden, en de dag erna stond ik plots in de lift van de VRT”, zei een emotionele Van den Steen om 7.45 uur tijdens het ochtendprogramma op MNM. “Het ging allemaal zo snel."

"Ik heb hier zoveel mooie kansen gekregen. Ik heb zoveel geleerd en zalige, interessante mensen leren kennen. Ik heb gelachen, gehuild en ben boos geweest. Al heeft dat laatste ook wat te maken met het feit dat mijn wekker elke dag om drie uur in de ochtend afgaat.”

Van de Steen richtte zich ook tot Peter Van de Veire. "Merci om mijzelf te laten ontdekken, me te laten ontdekken dat ik het kan. Merci om mij te doen lachen”, zei ze. “Je bent mijn eeuwige vriend, een papa. Dit was de beste ochtendshow van Vlaanderen. Maar eerst ga ik even rusten, en niet opstaan voor negen uur. Ik ga wel iets anders doen, een nieuwe uitdaging. Ik zie jullie allemaal graag, ik ga jullie erg hard missen. Tot snel.”

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Julie Van den Steen  I  showbizz  I  n365