Weergaloze Hazard zwaait Chelsea uit met eindzege in Europa League Sport
Sport

Weergaloze Hazard zwaait Chelsea uit met eindzege in Europa League

Weergaloze Hazard zwaait Chelsea uit met eindzege in Europa League

Eden Hazard was op de afspraak in Baku. Samen met zijn ploegmaats van Chelsea slaagde de Rode Duivel erin om Arsenal over de knie te leggen. Een weergaloze Hazard was goed voor twee doelpunten en een assist en hielp Chelsea zo aan de eindzege in de Europa League.

In de aanvangsfase van de finale kroop Chelsea achteruit. Arsenal probeerde het spel te maken, terwijl Maurizio Sarri zijn mannen op de counter liet loeren. Het spel was evenwel pover langs beide kanten en dat resulteerde halverwege in een brilscore.

Na de rust brak Giroud de match open. En dan ging het plots snel. Op aangeven van Hazard verdubbelde Pedro de voorsprong en niet veel later maakte Hazard zelf er van op de stip zelfs 3-0 van.

Hazard legt eindstand vast

Met een heerlijke goal gaf Iwobi de fans van Arsenal nog even hoop, maar Hazard nam alle twijfels weg. Op aangeven van een sterke Giroud trapte onze landgenoot de 4-1 tegen de touwen. En zo zwaait Hazard Chelsea uit met een Europa League-trofee.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws