Donderdag 30 Mei 2019 - 08:06   I   door Redactie

"Mbappé en Neymar bij Real Madrid, maar met Hazard wil je de jackpot"

De buitenlandse pers is helemaal wild van Eden Hazard. De Rode Duivel nam afscheid van Chelsea met een knalprestatie in de finale van de Europa League.

"Hazard hebben helpt. Dat hij nog zo’n invloed op de wedstrijd had, terwijl deze partij waarschijnlijk niet eens in zijn top dertig voor Chelsea staat, misschien zelfs niet eens in zijn top tien dit seizoen, benadrukt alleen maar hoe hard Chelsea hem gaat missen”, schrijft The Daily Mail.

"’t Is simpel: als Hazard onder stoom komt, doet ook Chelsea dat. Dat is nu al zoveel matchen het geval, zelfs zoveel seizoenen al. Die afhankelijkheid van Hazard maakt dat Chelsea zich ongetwijfeld zorgen maakt, ook al krijgen ze veel geld voor hem."

Ook de Spaanse sportkrant Marca zag Hazard aan het werk. “Real Madrid droomt van Mbappé. En als die niet komt, van Neymar. Maar hoe galactisch zij wel mogen zijn, wie straks Hazard heeft die wint de jackpot”, schrijft Marca. “Real zal een voetballer in huis halen waar we met superlatieven over zullen spreken. Weet dat er daar niet veel van zijn."

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Real Madrid  I  v24  I  Chelsea  I  sport  I  voetbal