Junior Planckaert succesvol bij vrouwen maar...: "Vrouwen doen zich zo anders voor dan dat ze echt zijn" Buitenland
Buitenland

Junior Planckaert succesvol bij vrouwen maar...: "Vrouwen doen zich zo anders voor dan dat ze echt zijn"

Junior Planckaert succesvol bij vrouwen maar...: "Vrouwen doen zich zo anders voor dan dat ze echt zijn"

Junior Planckaert (25) is de jongste zoon van de bekende Eddy Planckaert. Toen Junior 10 jaar was, verhuisde de familie naar de Ardennen. Toch vindt Junior het niet vanzelfsprekend om daar een vriendin te zoeken.

"Bij ons thuis spreken we allemaal Nederlands. Een franstalig meisje zou daar dus niets van verstaan", aldus Junior. Junior heeft al een relatie van acht jaar achter de rug, maar die relatie strandde omwille van de lange afstand. Nadien had hij nog een korte romance, maar eigenlijk had hij de eerste breuk nog niet verwerkt en dus ook achter die relatie kwam een punt. Nu is hij een halfjaar single en dat vindt hij prima zo.

"Ik vind het niet nodig om elke dag bij elkaar te zijn. Elkaar één of twee keer per week zien is al voldoende. Zo kan je rustig iets opbouwen, hé. Maar da's nu niet aan de orde, ik wil een tijdje alleen blijven."

Al laat hij wel weten soms avontuurtjes te hebben. Maar hij wil liefst géén dates meer via Tinder. "Tinder is goed voor een avontuurtje, maar ik geloof allang niet meer dat ik er een serieuze relatie zal vinden. Veel meisjes doen zich op hun foto's en in hun chats ook anders voor dan ze in werkelijkheid zijn. Een afknapper, dus. Tegenwoordig zoek ik liever contact via Instagram, dan zie je sneller wat voor iemand het is."

Populair

Laatste nieuws