Broer Nainggolan haalt zwaar uit naar Radja: "Hij verkloot het helemaal" Sport
Sport

Broer Nainggolan haalt zwaar uit naar Radja: "Hij verkloot het helemaal"

Broer Nainggolan haalt zwaar uit naar Radja: "Hij verkloot het helemaal"

2018 eindigt in mineur voor Radja Nainggolan. Hij maakte het nog maar eens te bont en werd zelfs even uit de selectie gezet bij Internazionale. Hij zou meermaals te laat op de club gearriveerd zijn. In 2019 moet hij zich herpakken, maar zijn broer Manuel vreest voor het ergste.

"Wat er nu weer allemaal aan de hand is? Ik weet het eigenlijk zelf niet zo goed’, zucht Radja’s halfbroer Manuel in Dag Allemaal. "Ik probeer hem te bellen, maar hij neemt niet op. Ik vrees dat er bij hem thuis ook wat problemen zijn. In de gezinssfeer, bedoel ik. Maar wat juist? Daar heb ik het raden naar."

"Sorry, het is te veel aan het worden. Hij is z’n hele carrière aan het verkloten met dit soort fratsen", aldus de broer van Nainggolan. "Ik denk dat hij nog niet half beseft hoe gelukkig hij mag zijn met zijn status. Hoeveel voetballers zouden niet in Radja’s schoenen willen staan?"

"Ik weet het even niet meer"

Zelf heeft Manuel als oudere broer nog maar weinig invloed op Radja. "Nee, hij luistert niet meer naar mij. Alsof m’n woorden al hun effect verloren zijn. Mensen zeggen me dat ik veel strenger moet zijn voor hem, maar dat haalt toch niets uit. (zucht) Ik weet het even niet meer." Zou de middenvelder dan misschien gebaat zijn bij psychologische hulp? Manuel twijfelt: "Dat zal heel goed gaan... voor ongeveer een week. En daarna vervalt Radja in z’n oude gewoontes. ’t Is z’n hele leven niet anders geweest. Jammer genoeg."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws