Club-speler verbaast de hele wereld: "Griezmann kwam hem feliciteren"

Club-speler verbaast de hele wereld:
Woensdag 12 December 2018 - 10:33   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

Club Brugge sloot zijn geslaagde Champions Leaguecampagne in stijl af met een gelijkspel tegen Atlético Madrid (0-0). De ploeg van Ivan Leko pakte andermaal uit met een sterke collectieve prestatie. Eén grote uitblinker: Ethan Horvath.

De Amerikaanse doelman hield, net als tegen Borussia Dortmun, zijn netten schoon. Marc Degryse is danig onder de indruk van de blauw-zwarte goalie. "Voor de derde opeenvolgende match houdt Club de nul in de Champions League: dat is straf. En zeker ook de verdienste van Horvath", klinkt het in Het Laatste Nieuws.

"Sinds zijn terugkeer tussen de palen heeft de keeper eigenlijk alleen maar goeie dingen laten zien. Bij de kans van Thomas had hij het geluk om op de goeie plek te staan. Maar de redding op het schot van Griezmann was geweldig. Toen de bal vertrok, dacht ik dat hij binnen zat. Hij kreeg zelfs felicitaties van de Fransman."

"Horvath pakt nu punten voor zijn ploeg"

En Degryse steekt de loftrompet nog niet meteen weg. "Eerder was Horvath cruciaal in Monaco met twee fantastische saves. Dit moet een boost geven om definitief verlost te zijn van de twijfels. De Amerikaan is nu een keeper die punten pakt voor zijn ploeg."

TAGS  I  Club Brugge  I  Atlético Madrid  I  Antoine Griezmann  I  Ethan Horvath  I  sport  I  voetbal